6 gedachte over “In memoriam Cees van Woerkum”
 1. Beste familie en vrienden van Cees, beste sporters van TTV Hoensbroek,

  © TTV Hoensbroek - Sport, spel, ontspanning

  grote verslagenheid hebben wij vanmorgen kennis genomen van het plotseling overlijden van Cees. Cees was een zéér gewaardeerde tafeltennisser en een ontzettend ‘fijne vent’. Wij herinneren ons het plezier dat we samen hadden, voor, tijdens en na de wedstrijden. In Hoensbroek, in Sittard, zelfs in Zeeland.
  We zullen Cees heel erg missen en wensen iedereen die hem lief had heel veel sterkte.

  Namens het bestuur en de leden van TTV Sittard,
  Bart Ploemen

 2. Ik heb een paar keer tegen Cees gespeeld. Het was voor mij altijd een uitdaging omdat Cees een aparte manier van spelen had met zijn bijzondere batje.
  Na afloop bij een pilsje goede gesprekken gehad.
  Ik wens de familie en ttv Hoensbroek veel sterkte toe.

  Lambert Bollen ttv Landgraaf

 3. Namens bestuur en leden van de tafeltennisvereniging Falco onze welgemeende condoleances aan de familie en vrienden van TTV Hoensbroek. Een fijne, trouwe verenigingsman is heengegaan. Moge hij zich voegen bij al de tafeltennisvrienden die hem daarboven zullen ontvangen. Hij zal gemist worden.

 4. Bij het OTT soms met en soms tegen elkaar gespeeld. Dat zijn mooie herinneringen. Voor de familie veel sterkte in deze tijd.

 5. Namens heel TTV Brunssum wensen wij de familie en uiteraard de vereniging TTV Hoensbroek veel sterkte toe met het dragen van dit verlies. Veel van onze leden hebben Cees gekend en/of tegen hem gespeeld, en herinneren hem zich zoals hij op de website van TTV Hoensbroek beschreven is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *