For English, see below

Hallo allemaal,

Op 1 en 2 juni 2024 organiseert studententafeltennisvereniging TAVERES uit Eindhoven het Internationale Tafeltennistoernooi (ITT)! In dit weekend wordt er ’s zaterdags een teamtoernooi en ’s zondags een individueel toernooi gespeeld, met daarnaast een feest op zaterdagavond. Het weekend heeft een internationaal karakter en in voorgaande edities deden er dan ook spelers mee uit o.a. Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Tsjechië. Het toernooi staat open voor spelers van alle niveaus. 

Als student kun je nog extra korting krijgen! Er is ook een early-bird korting voor zij die snel zijn!

Geïnteresseerd? Inschrijven kan tot 1 mei 2024 op www.taveres.nl/itt-subscribe. Voor meer info kunt u de bijgevoegde uitnodiging raadplegen of mailen naar ittmedia@taveres.nl .

We hopen jullie in groten getale te mogen begroeten in Eindhoven op 1 en 2 juni!

© TTV Hoensbroek - Sport, spel, ontspanning

vriendelijke groeten,

Namens de ITT-commissie 2024,

Gijs Verschaeve

Voor Nederlands, zie boven

Hi all,

On the 1st and 2nd of June, 2024, the student table tennis association TAVERES in Eindhoven, the Netherlands, will organize an International Table tennis Tournament (ITT)! In this weekend, we will host a team tournament, individual tournament, and party that you don’t want to miss! Participants of all different skill levels and nationalities are welcome; last time, we had people from the Netherlands, France, Germany, Belgium and Czech Republic!

If you are a student, you can also get a discount! Early birds also get 5 Euros off, so be quick!

Can’t wait? You can already subscribe at www.taveres.nl/itt-subscribe. The subscription deadline is the 1st of May, 2024. For more info, check the invitation (see the attachment) or mail to ittmedia@taveres.nl . We hope to see many of you in Eindhoven on the 1st and 2nd of June!

On behalf of the ITT-committee 2024,

Gijs Verschaeve